Til forsiden
 
Kort- og dokumentarfilm
TV-produktioner
Dokumentarprogramrække
Alle produktioner

Alle produktioner

Når døden os skiller


 I Danmark er der hvert år omkring 20.000 mennesker der mister deres ægtefælle. De fleste af dem er ældre mennesker. I programserien skildres de ofte voldsomme processer som ældre mennesker går i gennem, når de pludselige står uden den ægtefælle, som de måske har levet sammen i 40-50 år. Mange går fuldstændig i sort og kan ikke se nogen mening i at forsætte livet. Så der skal en ekstraordinær indsats til for at give dem mod på livet igen.
Kernen i programserien er at følge de processer de ældre går igennem på vej tilbage til livet uden ægtefælle.
Længde: 4 x 28 min.
Pris: 250 kr. for dvd med fire afsnit.
Salg: Bestil filmene hos tvDOKfilm

Kategori: Dokumentarprogramrække
Produktionsår: 2008


Lærerne sendt til tælling


Antallet af lærere i Folkeskolen som går ned på grund af det hårde psykiske arbejdsmiljø er eksploderet. Temalørdagen beskriver årsagen og peger på nye veje til at forbedre arbejdsmiljøet i skolen. Temalørdagen indeholder førlgende elementer: "Det første år bag katederet", "Kaj kan klare alt", "Mødet med virkeligheden", "Skole, stress og sygdom", "Ud af tågen" og "Laila og de 5000 lærere" 
Kategori: TV-produktioner
Produktionsår: 2008


Her kommer Eliten 1-5


Igennem et år har et kamerahold fulgt eleverne på Danmarks første elitegymnasium. Eleverne har scoret topkaraktere i folkeskolen og nu bliver de udråbt til at være fremtidens erhvervsledere.  Serien følger elevernes op- og nedture på den hårde skole.
Længde: 5 x 28 min.
Pris: 450 kr. for dvd med fem afsnit.
Salg: Bestil filmene hos tvDOKfilm

Kategori: Dokumentarprogramrække
Produktionsår: 2008


Klogere end skolen tillader


Tre programmer om, hvordan de bedst begavede børn oplever skolen. Folkeskoleloven foreskriver differentieret undervisning. Men mange af de bedst begavede børn bliver ikke set i skolen eller de bliver misforstået. Omkring 40 pct. af de bedst begavede børn mistrives.
Serie giver bud på hvad man kan gøre for at rette op på det misforhold.
Længde: 3 x 30 min.
Kategori: Dokumentarprogramrække
Produktionsår: 2007


Klogest i klassen


Tematirsdag om de klogeste børn som ofte bliver misforstået eller overset i skolen. Hvad kan man gøre for at rette op på det misforhold, at de bedst begavedes evner ikke bliver udnyttet. Nye initiativer er på vej fra Undervisningsministeriet.
Kategori: TV-produktioner
Produktionsår: 2007

Trivsel i skolen


En forudsætning for at børn kan lære noget er at de trives. Tematirsdagen om trivsel i skolen indeholder dokumentarfilmene "Elevmæglerne", "Mobbefriskole NU" og "Når børn mister - Hans mor er død"
Kategori: TV-produktioner
Produktionsår: 2006


Elevmæglerne


Filmen følger opbygningen af et team af elver som bliver uddannet i at fungere som elevmæglere for de mindre børn på skolen. Filmen er produceret med støtte fra Egmont Fonden og Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM). Centeret har efterfølgende distribueret film til samtige skoler i landet.
Kategori: TV-produktioner
Produktionsår: 2006


Familiens rådFamilierådslagning er en nye metode i arbejdets med udsatte familier som nu er på vej til Danmark. I dokumentarfilmen "Familiens råd" instrueret af Ulrik Holmstrup har et filmholdet for første gang fået lov til at følge en familierådslagning i alle dens faser - inklusiv den fase som normalt er lukket for alle andre end familien.
Kategori: Kort- og dokumentarfilm
Produktionsår: 2005


Hingitaq–de fordrevne


En film i DRs og Det Danske Filminstituts serie ”Magtens Billeder”. Filmen fortæller historien om tvangsflytningen af Thulefolket og myndighedernes forsøg på at skjule overgrebet.

Længde: 58 min.
Salg: Det Danske Filminstitut
Kategori: Kort- og dokumentarfilm
Produktionsår: 2004


Mobbefri skole - NU!


Dokumentarprogramrække om mobning, dens konsekvenser og hvad man kan gøre for at bekæmpe mobning i skolerne.

Længde: 4 x 28 min.
Pris: 450 kr.incl moms
Salg: Bestil filmene hos tvDOKfilm
Kategori: Dokumentarprogramrække
Produktionsår: 2003


Forrige 1 2 3 4 5 Næste


  Webdesign: Petra Husum
tvDOKfilm | Frederikkevej 14 | 2900 Hellerup | tlf: +45 3940 1015 | email: info@tvdokfilm.dk